Suntem căsătoriți înainte să știm să ne legăm cum trebuie la șireturi?

reminderTotul se învârte în jurul relațiilor și în jurul speranței ori la o iubire adevărată, ori la una interesată, plină de bani și plimbări pe un nisip fin, alb, la malul unei mări în care parcă s-a ascuns cerul.

Însă când este o iubire cu adevărat serioasă? Sau… asta este cu adevărat ce avem nevoie? Știu copii de 17 ani care iubesc posesiv, agresiv, până la nebunie, până la acele vorbe nefaste Dacă mă lași, mă omor. Și ce e de făcut atunci? Se riscă? Trăiesc în acea relație?

Știu că nu e nimic nou… că există sute… mii de astfel de cazuri. Dar chiar avem nevoie de o astfel de iubire? Doar să știm că este… sau să credem că este? Câți pași există de la iubire la nebunie și apoi la frică? Îmi mai povestește mama că ea avea și cinci ”drăguți” în același timp. Cu unul ieșea la o prăjitură, cu altul la un film, iar cu altul stătea de vorbă pe bancă în fața casei. Însă niciunul nu și-a luat dreptul de proprietate asupra ei. Fiecare a așteptat ca ea să aleagă. Iar după ce s-a căsătorit cu tata, niciodată nu a fost vorba să nu vorbească cu x sau y sau la petreceri să nu acorde un dans.

Ce se întâmplă cu iubirea? Cu speranța? Se lasă cu totul pradă egoismului și posesivității? Suntem căsătoriți înainte să știm să ne legăm cum trebuie la șireturi?

Sursă poză

Advertisements

8 thoughts on “Suntem căsătoriți înainte să știm să ne legăm cum trebuie la șireturi?

 1. Wow, casatorie. Nebun sa fii sa faci asa ceva. Dar mno, am auzit ca divorturile au ajuns un trend.

  Like

  1. :)) nu casatorie la propriu… ca si intr-o casatorie… insa multe tipe de varsta mea pe care le stiu s-au maritat sau sunt in curs de… 😐

   Like

 2. Superb… sa nu uiti sa le trimiti flori si o notita de condoleante. Vor intelege ele mai incolo de ce. Cu toate ca nici asta nu e sigur :))

  Liked by 1 person

 3. Relatiile la noi , generatia de acum,se consuma foarte rapid ,si asta pentru ca ne dorim sa facem detoate amestecate….si in acelasi timp,rezultatul fiind pe masura….exista probleme de comunicare si respectul de sine la nivel macro-social din pacate de asta ,de cele mai multe ori divortam inainte de a fi casatoriti sau poate inainte de a fi impreuna

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s