Menage à Trois

f05e3c7d1429473144e179528b097a9eNiciodată nu am fost de acord cu persoanele care se bagă în relații. Voi vorbi despre fete, fiindcă aparțin… Da, înțeleg, îți place de tipu ăla, te atrage, dar este într-o relație. Însă preferi să crezi că cealaltă fată nu există sau nu are sentimente… găsești tot felul de motive: ”e mai urâtă decât mine”, ”îl stresează”, ”nu-l tratează cum ar merita”. Astea-s filmele pe care ți le dai tu și ce îți mai povestește el, dar… poate fata aia îl iubește, așteaptă să o sune să-i spune noapte bună, iar el ce face? El e cu tine… Orice ai crede despre ea, nu ai de unde să știi ce este între ei.

Înțeleg și că noi, oamenii, suntem în general atrași de ceea ce nu putem avea… e mai incitant, dar când sunt atâția care ar vrea să te iubească, tu de ce îl vrei pe unu care este deja iubit?

Iar tipa, poate nu știe… poate nici măcar nu bănuiește, dar într-un final va afla, că minciuna are picioare scurte… și atunci, ori ajungi să ți se facă scandal, ori se despart și ea rămâne cu sufletul sfărmat în mii de bucățele.

Și apoi… gândește-te în felul următor: ești cu un tip care are prietenă și pe care o iubește, iar tu? Tu ești rezerva. E mișto să fii persoana la care apelează când se plictisește sau cealaltă nu este disponibilă? Nu te respecți suficient încât să nu te complaci într-o astfel de situație?

Apoi, ajungi să te implici prea tare, să ții, să vrei mai mult. Ajungi să te acomodezi cu el, să îl prezinți prietenilor, iar când totul se va termina, fiindcă mai mult ca sigur se va termina, vei ajunge să nu te mai simți în largul tău nici cu prietenii tăi, fiindcă îți vor amintit, involuntar, de el.

În cele din urmă, oricare ar fi deznodământul… nu prea ai cum să câștigi. Ori va rămâne cu ea, ori o va lăsa pentru tine. Însă de unde știi că nu te va lăsa și pe tine pentru alta? Te va măcina această întrebare până în punctul în care neîncrederea vă va distruge relația sau… te va lăsa pentru alta.

Poate e relevant ce am scris, poate nu e… Eu însă eu mereu mă gândesc la cealaltă persoană. La cea de ”acasă” care iubește și așteaptă, fiindcă am fost și eu în situația asta. De asemenea, sunt de părere că oricine merită o relație bazată pe sinceritate, încredere, comunicare, fără îndoieli, fără nopți nedormite… Așa că, dacă el e într-o relație, vezi-ți de treaba ta!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s