Unde dracu` te-am lăsat?

(Despre dragoste și alte droguri II)

Dacă aș ști unde dracu` te-am lăsat, te-aș lua de-acolo. Te-am căutat prin vise și în încăperea în care ți-am zis prima dată că te iubesc. Te-am căutat în apusuri de soare și în cântul tramvaielor, dar și în buzele altor fete pe care le-ai sărutat. Te-am căutat chiar și printre întrebările Micului Prinț. M-am gândit că poate tu ai fost cel mai iubit dintre pământeni, așa că l-am răsfoit pe Preda.

poza

Dacă te găsești, sună-mă, avem niște afaceri de încheiat. Îmi vreau înapoi ”te iubesc-urile” pe care ți le-am oferit zi de zi. Știi, am cam rămas pe minus cu ele. Ție oricum nu îți folosesc acum. Aș mai avea nevoie de zâmbetele sincere pe care le-ai consumat ori de câte ori m-am gândit la tine ca la sufletul meu pereche. Nici cu alea n-ai ce face. Îți las fluturii pe care m-am chinuit să-i scot din inimă să ți-i fac cadou de Crăciun. Și-ți voi da toate lacrimile pe care le-am adunat din cauza ta, să le pui la păstrat, să îți mai gâdile orgoliul. Cred că asta ar fi tot.

Ah, ți-aș mai cere și timpul pe care mi l-ai furat, în care am uitat cum e să mai fiu eu, ca să fiu potrivită pentru tine, dar nu o fac, fiindcă timpul este atât de răsfățat, încât știu că nu s-ar mai întoarce. Oricum el nu mai avea răbdare.

Așa că las de la mine și de data aceasta.

Sursă foto, SERA Studio

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s